Skip to main content

Ljetni pregled vozila za samo 85,00 KM

special-offer-image

Za bezbrižnu ljetnu vožnju, detaljno pregledavamo Vaše vozilo po vrlo pristupačnoj promotivnoj cijeni. Pregled je itekako dobrodošao u vrućim danima kada Vam je potrebno pouzdano vozilo za odlazak na odmor i duža putovanja.

Zašto je pregled potreban i šta sadrži?

Ljetnim pregledom osigurat ćete sigurnu vožnju u najtoplijem periodu godine, koje pogotovo zbog visokih temperatura, sa sobom nosi i zahtjevne uslove, te otkriti oštećenja nastala na vozilu u proljeće. Pregled je vrlo temeljit jer na vozilu provodimo kontrolu u 30 tačaka, što uključuje sve ključne komponente vozila: rashladni sistem, kaiševe, tekućine, kočnice, gume, ispušni sistem, akumulator, klimu i rasvjetu.

Popust na originalne dijelove i opremu

U akciji nudimo i originalne Volvo rezervne dijelove, kao što su bočni retrovizori i sva svjetla, kao i originalnu dodatnu opremu, kao što su ukrasne lajsne za prozore i vrata na popustu.

Rezervirajte pregled

Provjeravamo stanje vašeg vozila po vrlo povoljnoj promotivnoj cijeni od 85,00 KM zato iskoristite priliku i rezervirajte svoj termin!

Prijava na uslugu

Zahvaljujemo Vam što ste se prijavili na servis

Uskoro će Vas kontaktirati odabrani serviser s kojim ćete dogovoriti sve detalje.

VAŽNO
Da bismo se bolje pripremili za pregled Vašeg vozila, molimo Vas, da prije nego što Vas kontaktira serviser, pripremite sljedeće informacije:
  • VIN broj šasije vozila koji možete pronaći u saobraćajnoj knjižici,
  • broj pređenih kilometara.

Radujemo se Vašoj posjeti!