Posrednička prodaja

Prodaju vašeg vozila prepustite nama

Želite prodati svoje vozilo, ali vam za njega ne nude dovoljno? Ide li vam prodaja na živce? Ili još uopšte niste započeli s prodajom vozila jer nemate vremena? Sretni smo što vam možemo pomoći - vaše vozilo prodamo brzo po najboljoj cijeni te vas poštediti briga i neugodnih poslova!

Dovezite vozilo kod nas - temeljito ćemo ga pregledati, pripremiti za prodaju i ponuditi ga velikoj bazi naših kupaca kroz različite kanale. Odlični smo u prodaji, stoga je uspjeh zagarantovan - vaše vozilo prodajemo brzo i po najboljoj cijeni!

Donosimo vam
najviše novca
Riješimo vas
brige

Postupak je vrlo jednostavan

1. Vozilo dovezete na besplatnu procjenu

Ako vaše vozilo ispunjava osnovne kriterije kvalitete, mi ćemo ga procijeniti besplatno i neobavezujuće, a onda ćemo vas savjetovati o prodajnoj cijeni. Ovo je samo naš prijedlog - vi odlučujete o konačnoj cijeni vozila.

2. Vozilo pripremimo za kupce

Nakon toga vaše vozilo pripremimo za kupce. Temeljno ga očistimo, fotografišemo, a ako se slažete, izvršimo i 'Vehicle Health Check' - detaljni pregled koji provjerava ispravnost vozila te je važna informacija za kupce. Greške koje se otkriju pregledom, prije prodaje uklonimo.

3. Vozilo prodamo u mjesec dana

Za bržu prodaju, ponudu obogaćujemo opcionim uslugama, kao što su garancija i mogućnost zamjene. Prodaja vozila obično traje najviše mjesec i 15 dana, ali uglavnom manje od mjesec dana. Obavijestit ćemo vas o svakoj ponudi stranke, a vaša je odluka hoćete li je prihvatiti!

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu, nazovite nas na 033 716 900, ili nam pošaljite e-mail prodajasa7@kmag.net, a najbolje je da nas posjetite!

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se