Novosti

Volvo Cars počinje sa proizvodnjom C40 Recharge u Gentu u Belgiji

Volvo Cars danas je započeo proizvodnju svog najnovijeg, potpuno električnog modela, C40 Recharge u svom proizvodnom pogonu u Gentu u Belgiji.

Više

Volvo Cars bilježi 17,6 –postotno povećanje prodaje na globalnom nivou za prvih devet mjeseci

Tvrtka Volvo Cars za prvih devet mjeseci 2021. g. bilježi prodaju 530.649 automobila, što je 17,6 posto više u odnosu na isti period prošle godine.

Više

Svi potpuno električni automobili Volvo Cars će biti bez elemenata kože, u okviru zalaganja za dobrobit životinja

Volvo Cars zauzima etički stav za dobrobit životinja u svojim potpuno električnim automobilima. Počevši sa novim C40 Recharge, svi novi potpuno električni modeli Volva bit će potpuno bez kožnih elemenata.

Više

Tvrtke Volvo Cars i The Future Laboratory istražuju budućnost održivih luksuznih materijala u svom novom izvještaju

Prema nedavnom istraživanju, dvije trećine potrošača smatra da su ekološke politike robne marke kritičan faktor prilikom kupovine luksuznih proizvoda*. Isti postotak kupaca bi želio da vidi označavanje karbona na proizvodima, kao način pružanja veće transparentnosti o utjecaju proizvoda i materijala na životnu sredinu**.

Više

Volvo Cars se fokusira na domet i brzo punjenje za sljedeću generaciju potpuno električnih automobila

Volvo Cars brzo postaje kompanija sa potpuno električnim automobilima koja usvaja razvoj i proizvodnju baterijskih tehnologija sa ciljem da prilagodi svoje buduće baterije potrebama svojih korisnika: veći domet i brže vrijeme punjenja.

Više

Volvo Concept Recharge je manifest čiste električne budućnosti Volvo Cars

Za Volvo Cars elektrifikacija je više od puke promjene pogonskih sklopova. Predstavlja novu paradigmu u dizajnu automobila, a Volvo Concept Recharge je manifest za sljedeću generaciju potpuno električnih vozila Volvo.

Više

Volvo Cars koristi podatke iz automobila korisnika u stvarnom vremenu da bi postavio nove sigurnosne standarde

Sljedeća generacija automobila Volvo trebala bi biti najsigurnija nego ikad, zahvaljujući vrhunskom softverskom i hardverskom nivou, zajedno sa kontinuiranim i bržim unapređenjima sigurnosnih karakteristika na osnovu podataka u stvarnom vremenu.

Više

Volvo Cars i Google nastavljaju partnerstvo za sljedeću generaciju sigurnog i povezanog korisničkog iskustva

U sljedećoj generaciji potpuno električnih automobila kompanije Volvo Cars, kupci se mogu radovati automobilu koji je svakim danom sve bolji i nudi jednostavno, mirno i besprijekorno korisničko iskustvo Volvo - od dobivanja automobila, do provođenja vremena u njemu i upravljanja njime preko svog mobilnog uređaja.

Više

Akcija DUBINSKO PRANJE VOZILA već od 80 KM

Iskoristite popust od 50% i dubinski očistite vozilo već od 80 KM.

Više

Obavještenje

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se